Consignatie Verkoop

Wij verkoper de auto voor u

Consignatie verkoop

Wij verlenen meer diensten dan alleen het importeren van auto’s. Wij bieden u ook de mogelijkheid om ons uw auto te laten verkopen als bemiddelaar.

Auto den Hollander bemiddelt in dit geval in de verkoop van uw auto. Krijgt u te weinig voor uw inruil auto? Of lukt het niet om de auto particulier te verkopen? Wij kunnen u een passende oplossing bieden en zorgen er met onze kennis en ervaring voor dat uw auto snel wordt verkocht.

 
Promotie

Wij plaatsen dan de auto als te koop bij ons in het aanbod. We maken hiervoor een mooie fotoreportage, met goede tekst- en uitleg over uw auto en adverteren hem op meer dan zes autosites binnen Nederland en Europa!

Pas op het moment dat iemand reageert op de auto hebben wij de auto van u nodig. Wij doen namens u de onderhandelingen, inruil en maken de auto rijklaar voor de verkoop. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Stap 1   Reiniging en inspectie
Het in- en exterieur wordt professioneel gereinigd. Dit is er om te zorgen dat de auto klaar is voor de fotorapportage om zo een snelle verkoop te realiseren. 
Stap 2   Fotorapportage
Direct na het reinigen van de auto wordt de auto uitgebreid gefotografeerd. Duidelijke foto’s van het in- en exterieur zorgen voor een snellere verkoop. Na de fotorapportage krijgt u uw auto retour.
Stap 3   Adverteren
Uw auto wordt in ons aanbod opgenomen en geadverteerd op meer dan 6 websites in Nederland en Europa. Daarnaast wordt uw auto ook gepromoot op onze sociale-mediakanalen.
Stap 4   Verkoop
Wanneer er een koper voor uw auto gevonden is, verwachten wij dat u de auto bij ons brengt. Wij zorgen dat de auto zich in showroomstaat bevindt en wikkelen alle zaken zoals: betaling, financiering, inruil en garantie met de koper af.
De kosten 
De kosten die wij in rekening brengen voor onze consignatie verkoop service zijn als volgt opgebouwd. Voor het in de verkoop zetten van uw auto voor een consignatie verkoop rekenen wij €175,- opstartkosten. Deze kosten zijn opgebouwd uit de volgende componenten:

  • Reinigen en poetsen 
  • Voertuig inspectie 
  • Professionele fotoreportage 
  • 1e vier weken advertentiekosten

Na de 1e vier weken wordt er iedere vier weken €35,- advertentiekosten gerekend.

Bij het tot stand komen van een succesvolle verkoop rekenen wij een verkoopfee van 5% met een minimum van €400,-. De opstartkosten dienen vooraf betaald te worden en de verkoopfee wordt na verkoop van uw auto in rekening gebracht en verrekend met het uit te betalen bedrag.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW

Uw voordelen
  • Uw auto wordt volledig gereinigd, dit draagt bij aan de verkoopbaarheid van de auto.

  • Uw auto wordt volledig gefotografeerd, ook u ontvangt de professionele fotorapportage.

  • Onderhandelingen voeren wij, vooraf spreken we uw uiterlijke verkoop prijs af en doen ons uiterste best om het hoogste bod te krijgen van geïnteresseerden.

  • Veiligheid is gegarandeerd, u krijgt niemand aan de deur en wij dragen alle verantwoordelijkheid voor een goede afwikkeling van het verkoopproces.

  • U verdient onze kosten in 95% van de gevallen terug omdat consumenten bij ons extra services kunnen afsluiten

Lars den Hollander

Verkoopadviseur

Schuiven naar boven